Warning: Undefined variable $show_stats in /data/www/vuvl.net/www.vuvl.net/wp-content/plugins/stats/stats.php on line 1384
Author:
• Neděle, 16 května, 2010

Tak jen pro uprešnění…Sedliště je obec u Frýdku-Místku.

Byl jsem požádán naším externím spolupracovníkem dvorním stolařem, jestli bychom neudělali šou na oslavách 50-narozenin jeho kamaráda a také pilota UL letadel. No a protože jsem pro každou špatnost-obvolal jsem pár výzkumníku….  Říkam si, zalítá tam cca pět pilotů a uděláme radost na narozeninové párty. To jsem  netušil, že to nabere takovou řetězovou reakci…no a i přes značnou nepřízěň počasí, dorazili snad všichni….ještě jednou všem móóóc děkuji.

Vystoupení jsme operativně naplánovali na 17,00. Ne proto, že se nám nechtělo, ale protože náš tým meteorologů ohlásil přerušení deště….no a vyšlo to. Vystoupení bylo odměněno velkým aplausem a velký podíl na tomto úspěchu měli naší pyrotechnici…i vám firmo Koula a Koula móóóóc díky.

Závěrem: všichni si to doufám užili, polétali si no a také nepohrdli dobrým jídlem a pítím.

Ještě si neodpustím větu klasika, když jsem ještě v pátek ráno obvolával výzkumíky, jestli vůbec někdo přijede:

„Šak si nejdem zalétat, ale dobře se najest…“

Více nemá cenu se rozepisovat. Koukněta na video a fotky…..a pochopíte, že pokud je dobrá parta nadšenců, lze uskutečnit i neuskutečnitelné….

Těch pár slov pro všechny čtenáře napsal výzkumník Pavel

Válečný kameraman exkluzívně pro VÚVL

Category: Archiv
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response

  1. …. kurňa z toho boja ide až strach ….

Leave a Reply
Warning: Undefined variable $user_ID in /data/www/vuvl.net/www.vuvl.net/wp-content/themes/3d-realty/comments.php on line 113