Warning: Undefined variable $show_stats in /data/www/vuvl.net/www.vuvl.net/wp-content/plugins/stats/stats.php on line 1384
Author:
• Pátek, 18 září, 2009

Bo jak všeci už dufam vite, jsme tak slavni, že sme byli pozvani na sraz trabošů. Do cele akce nas dotlačil pyroman Koula. Všeci k temu přistupili tak zodpovědně, že se nas tolik něsešlo na žadne akci s eroplanama. A to je co řect.

    Po přijezdu do kempu Lučina, nas sice vidět něbylo, ale slyšeli nas až na tym druhym břehu přehrady. To sme fšeci zvyšenym hlasem, zduraznili obdiv…no tož že fšeci přijeli. Akorat omluvenku dostali Jura H a p.vidle či hrábě Zdeněk Z. Mistnima poředatelame sme byli trochu napomenuti, že účastnici teho srazu neslyša ty svoje bakelitove BMW a že jich tam bylo. Museli sme sa trochu sklidnit-bo za pořadatelama stal traboš přislušniků VB-no pořadek musí byt…..

    Další haló nastalo, když nam Koula ukazal plac na bitvu. No popišu to asi takto:traboš-chatka-strom-traboš-chatka-strom atd… a to fšecko do kola a za nami hospoda. A to fše na placu tak 30x50metruv… No Dan to dobře komentoval:Koulo! My se tu styma eroplanama možna vtisněmy, ale ty stu pyrotechniku ni. A bylo rozhodnuto. Co jsme to ale za vyzkumnici, abychom se něporadili. Zrobili sme to jak kedysi ty slavne Kataliny nad mořem. Každy sme se vydali jinym směrem  no a našli sme fajny plac. No jiny nebyl. Však podle fotek poznatě, že nebyl tak špatny jak by podle někerych fotek mohlo vypadať. Stromečkové-fajna břiza a za luku voda. No tož romantyka jak CYP.

    Bližila se hodina H a Koula začal chystať tu svoju bum bác šhow. No někeři piloti si nědali řict a vyzkušali ten romatycky plac. No a pak sme museli jednoho z vyzkuniku sundavať ze stromu-fšak on ví o kym tu mluvim-nebo pišu…..

    Fšecko bylo nachystane na vystupení..posledni kontrola..lekarnička a aji vlajka na svym mistu. No aji divaci byli. Odstartoval do amplijonu ten naš fajny pokec a no a na slovo EROPLAN sme fšeci zase vyletěli.(někerym už ero hořelo-tak zase vyletěli dřiv…na tym ještě mame přes zimu co dolaďovať). Ve vzduchu bitva jak hrom-13 eroplanu. Někeři zteho byli tak vydivočeni, že kromě eroplanu atakovali okolní stromy….no nevim jak se to mohli splecť. No Špatenka zase skončil boj po dvuch minutach na stromě, ale ganc richtig na tym samym mistě jak při zkušce. No a aby toho něbylo malo, tak krach armadniho pluku Špatenku dokonal Radek. Proletěl stromama, kere udajně rychle vyrostli v prostoru za divakama a zastavili ho až draty vysokeho napěta. Však teď ty baterky má asi řadně dobité….

Skončila bitva, fšeci přistali, enem Petr L stalě něbyl na zemi. Hmm řikame se to musijá byť ale fajne baterky z Činy so si Petr kupil……ale on že ni,že visi na břize. No šli sme to fšeci zhodnotiť a vyzkumať jak dolu sestřeliť ten eroplan. Chtěli sme tu břizu říznuť -však je dobrá do krbu…ale to nam něbylo povoleno. Nakonec mlady Koula vylezl na strom. Rušal stěma haluzama-fší silou…..ale ero ne a ne dolu. No a zase Dan zabodoval s větu:to jsou ty tvoje maketove cypoviny, za keré to tam visi. Kdybys tam nedaval tu gumičky tak to bylo davno dole……

Pak kerysi znas dostal napad. Bo ero viselo na haluzi a Koula měl kratke ruki. Přidať plyn a system svitim/nesvitim rozhupat ero a že jako ho Koula chytí. Ero se mezi těma haluzam zmitalo jak uputany model, když se mu povoli ty lanka co ho ovladaju. No ale povedlo se. Včilek ale zase jina  zajimava situace. Na stromě již nevisel eroplán, ale Koula ml., kerý držel ero a bal se sleztˇ dolů. Na vykřiki -skoč do vody naštěstí něreagoval…. Všecko se ale vyřešilo po vyzkumnicku. Radio od Petra vzal Dave a Koula ten eroplan hodil dolů. Jemné přidani plynu-pravá bojova zatačka-podrovnani a ero přistalo do travy za šileneho aplausu. No možna většiho než naše vystupeni…..no ale enem o málo. 

    Sklidi sme era a šli se občerstvit. Měli sme slibene za vystupení pivo a párek. No skoro fšeci sme si dali kofolu, bo sme přijeli autama. Další zamyšlení na zimu. Jestli nas bude přibyvatˇ stejnym tempem jak letos-tak by nebylo marne najitˇsponzora s autobusem. Ne abychom mohli chlempatˇ to pivo, ale mělo by to štabni kulturu a chovali bychom se ekologicky. Namisto 15-aut jeden bus…co?

    Dostˇ bylo teho psani a hodťe čučku do galerie…..fotek tam je (bude) jak se řika po ostravsku“jak c..no prostě hodně……“

Za VUVL vypotil članek Pavel

Category: Archiv
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Leave a Reply
Warning: Undefined variable $user_ID in /data/www/vuvl.net/www.vuvl.net/wp-content/themes/3d-realty/comments.php on line 113