Warning: Undefined variable $show_stats in /data/www/vuvl.net/www.vuvl.net/wp-content/plugins/stats/stats.php on line 1384
Author:
• Čtvrtek, 02 června, 2011

Tož po odmlce sme sa slézli ve Frýdku-Místku na letišti Bahno. Tož chlapi ti co tam v sobotu něbyli, víjá hov.. co je to bahno. Tož za toho dešťa co furt padal, to bahno bylo aj v gumakach.

Dle počasi a odvahy vyzkumníků sme sa slézali od pátku až do něděle. Ti co byli od pátku jen mlžija…kdoví co robili. Ale myslím, že to same co my – co sme dolazli v sobotu. No nebudu to tu rozebirat, ale cyrka o pate odpoledňa nam došel RUM. Čaj samotny něpijem a chlempať  v tym počasu chladne pivo byl něrozum…tož sme zkusili ruzne jine procentní napoje, ale dopadlo to tak, že sme byli do rana značně dehydrovani..

Ešče než tu cosik napišu od našich super vystupeňách, musim cosik nabonzovať na našeho jedneho člena. Ten sa rozhodl( bo neměl čas) zaletnuť bojove ero až při vystupeni……eééééště, že tak nězrobil. Bo v sobotu se rozhodl, že bude letať mezi kapkama dešťa( pro ty , kerym to nědošlo…v sobotu se celá akcija zrušila a létalo se oficiélně až v nědělu…). Tož po letiš’tu se něrozjel bo tam byla voda a on něstačil vyměniť kola za plovaky. Tož si to hodil z ruky….a bylo to..levý nůž-pravý nůž-Milanova bojova zatačka a ?!?: 20g vteřiňaku a nová vrtula. Po navštěvě opravni a duševniho posilněna se rozhodl to vše opakovať. Jenže to byl problém…fest pršelo. Tož , ale na tym internetu pisali, že v jednu v noci už nebude. Tož sme počkali. Tož pršelo, ale meněj… Postavili sme tři auta do šory..nastartovali a zapli dalkove halogeny. Kurňa to bylo světla…tož to znova hodil do luftu…zase jakesi nože a pak vyletěl z dosahu…ne vysilače, ale světla. Tož co vám mám k temu řéct…zase 20g vteři’naku a zaletavat to šel až ráno. No dědku vydržať, ono sa to raz zlomí a aj létať ajroplán s vrtulů donutíš.

Neděla byla krasna a slunečna. Vystupení se zdařili, ale mám take tušení, že se nam pyroman někde nakazil. Během našeho vystupení se ozvala taka řach, že kdosi z výzkumníků prohlaílů tož a včil sem sa posr..“

A měli sme i velku premieru…letěla s nama i Dáma. Tož dobře to zvládla, letěla sice jen rovno, ale zato furt a bezpečně. Před večeří byla zpátky aj s eroplanom. Kdo tradyčně nězklamal, byl Špaťas starší….je třeba více doma potrenovať a ne behem letu vyměniť deset eroplanu-bo žadny není ten fajny

Večer ve zpravach televiznich byl i jakysi ten šotek, ale nas tam něprezentovali. Teda ne fšecky. Pavel temu redaktorovi něco šak víme a jak pěkně o něm v tej bedně pravili.

Vic psat nebudu a radši se podívajtě na fotky… třeba tu nebo tady a nebo tady.

Pro odvazné Danovo video z bojového stroja.

Exkluzívně pro kroniku VÚVL sepsal Pavel

Category: Archiv
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response

  1. No, citim potřebu do teho tež ,kurňa, kapku zakafrať, bo naš načelník
    (sluníčko naše velejasné, ať mu dá boh Radegast vječnů slávu) nakazal Pavlovi, že mě ma tež řadně přede všemi pohanit za tú výměnu modelů.
    Na svoju pijonýskú čest pravím, že sem žádný model neměnil, enem sem ho stíhal za jedno vystúpení dvakrát slepit , bo mě ho v luftě převalcoval nejaký pazhřivec nožákem, a já to navalil do hrúdy.
    Nebudu ho radšej ani menovať, bo by sa eště Dědek z teho osypal.
    Vše proběhlo naprosto bleskově. Pár rychlých krokú ( teda rychlých, to je v mym připadku hodně relatyvní pojem) a lepíme…. teda s řádnou pomocou Rostě Řeháka, ten lepil, já jen držal, ale fesť.
    Je fakt , že toto Daneček ( sluníčko naše velejasné, ať mu dá boh Radegast vječnů slávu) nemohl postřehnút, bo se pořád enem ohlížal, kdo ho kde fotí, aby na tých fotkách vypadal dobře a smál sa do objektíva , jak cigán na kopu měděného drátu.
    Včíl mně došla na Fejzbůk zprava od nejakého Rona Denisa, že prý je od McLarenů, a že klidně povyhazuje tú bandu povalečú , co mu dělájú mechoše, a bere tam nás dva s Řehákem.
    Tož tak nevím, sem na vážkách, už sem draftovanej u VUVL, a tam je určitě větší psina. A slivovicu tam beztak nemajú , alebo dyž majú, tak teplú.
    Tož tak ostávám doma a budu nadále šířit vjehlas VUVL.
    sám za seba Špaťas sen.
    Eště je třeba osvjetliť, kdo vlastně vymyslel ten noční bojový let. Kdo asi iný, než ……(sluníčko naše velejasné, ať mu dá boh Radegast vječnů slávu).

Leave a Reply
Warning: Undefined variable $user_ID in /data/www/vuvl.net/www.vuvl.net/wp-content/themes/3d-realty/comments.php on line 113