Warning: The magic method Gallery_Video::__wakeup() must have public visibility in /data/www/vuvl.net/www.vuvl.net/wp-content/plugins/gallery-video/video-gallery.php on line 72
 VUVL.NET » Blog Archive » Beroun 2009
Warning: Undefined variable $show_stats in /data/www/vuvl.net/www.vuvl.net/wp-content/plugins/stats/stats.php on line 1384
Author:
• Pondělí, 13 července, 2009

V pátek odpoledne sme naložili auto letadlama a nečím k jídlu a pití a vyrazili provést výzkum akce Moravský Beroun. Musím konstatovat,že nakládání a vykládání všeckých tých krámů do a z auta už máme perfektně nacvičené. Vyrazili sme v sestavě poloviční, bo vyzkumníci Dan a Pavel trávili zaslůženů dovolenů v kruhu svých rodin. Po krátké konzultaci sme s Michalem vyrazili.
        Po příjezdu na místo sme tak po lehku oblečení vystůpili z auta (šak je léto) a po teplotním šoku sme začali hledat teplé oblečení. Zima jak v morně, větr a do teho na obzoru kolem dokola mraky a déšť. Rozhodli sme sa šak, že vyzkum je výzkum a musíme neco vydržet. Slivovica a dobré papu vylepšily tuto situaci a věděli sme že to zvladnem.
        V sobotu sa v počasí nic nezměnilo akorát sa začlo létať. Moja žena sa vydala na výzkum borůvek (hafer) a donesla jich docela hodně (Borůvková kynutá buchta byla v nedělu perfektní). No a tak sme polétali s čím sa dalo a podmínky dovolily.
Provětral sem bojového Fokkera, FUNJETA aji sem vylepšil pilotáž F5E a den sa chýlil k večeru. Pořadatelé nám připravili táborák a hudbu. Tu nám též po oba večery obstarával kamarád Vašek Faltus. Pěkný večer…………….
         V nedělu dopoledne sme pomalu sbalili věci a vyrazili k domovu. Organizátorům se podařilo vytvořit příjemné prostředí,ostatně jako vždycky. Náčelnici Lence a jejímu týmu dík. Za rok zas.

Zapsal
výzkumník  Milan

Category: Archiv
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Leave a Reply
Warning: Undefined variable $user_ID in /data/www/vuvl.net/www.vuvl.net/wp-content/themes/3d-realty/comments.php on line 113