Warning: Undefined variable $show_stats in /data/www/vuvl.net/www.vuvl.net/wp-content/plugins/stats/stats.php on line 1384
Author:
• Středa, 14 září, 2011

Tož zas sranda jak cyp. Eště než fšecko začlo tož došel od jejich Bosse a našeho kandydáta Marcela H. mejl o tej technickej dúležitosti. Šak mu Zdeněk Š. hnedle odepsal:
“ sím, kdy je tech. kontrola Houboletů
?  Potřebubu to nechat chvílu na sluníčku, ať
se mi srovnají nosné plochy. Taky félsajfe mi funguje, až když mě někdo sejme, nevadí ????
Všechny viditelné poškození nosných ploch z předchozích bitef jsou pečlivě zalepeny, někdy to aj vydrží. Vizuální kontrola eletryky určitě projde, ale z velké dálky, já budu
stát u teho posedu, a ty na lajně. Motor sa vypína, dyž sa mu zachce, teda aj bez serva, keré tam stejně nemám. Na tu váhu se klidně spolehni, byl jsem to vážit v místním DžíZetDý,
na autováze, nejdřív auto s érem, potym auto bez éra. Přesně 758gr aj s vrtulů a nabytýma baterkama. Tož snad nejak prolezu. Dyž né, tak podlezu.
zdravím Zdeněk“
No co by ste řekli. Prolezli sme fšeci aj s pálenicú.
Protože sme sa loni dokázali na téj Dé1dničce najít na motorestě, tož sme to letos zrobili stejně. Šak jako fajna grupa mosime doraziť fšeci pohromadě a s vlajkama a s rámusom. Jak sme zastavili byla hned líbačka každy s každym, aby tych nemocí na všecky vyšlo. Potem samože registrace páč stravenky sú už na večeřu. Musím opět chválit výzkumníka Štěpána a jeho ženu Naďu za již tradiční slovy nepopsatelný zážitek s jejich tataráčkem. Gdo neměl toho nám je líto. Večer dorazila družina z Polska. No fšeckych hostili tak silno, že na zbytek víkenda si museli pučovat aj přibory jak sme je vypili. Ráno tak tak stíháme brífing. Tož to zasejc byla psina. Marcel měl potřebu vysvětliť proč po  12tým ročníku v Praze majú hned 14tej. Holt v Praze sú ogaři nějak dál. No ale poručit větru a dešťu fakt už umí. Take vedro jak letos dlúho nedomluvili. Jen Piloti měli už k večeru slepené držky od malinovky, protože přes den gdo byl v triku Pilot nesměl ani pivo ani remcat. Už v pátek večer sa rozběhl černý trh s tričkama mechanik, kerý směl do VIP prostora a dostal pivo. My ostatní malinovku a gdyby málo osvěžení tož aj nanuka. No eště že fšecko bylo profi naplánované, tož každý vědět gdy sa cpat na lajnu. Ostatní dřepěli v Berounce, takže gdo chyběl v řece bylo jasné že má zrovna vystúpení. Celý víkend nam nad kebulama visel taký lustr v kerém že byla kamera a tož aj video je také jaksi z vrchu.
Večerní zabavu nechťa doplnila Jolana od Vaška z roboty. Nekolik nejmenovaných Alfa samců se tlačilo do její přízně tak silno, že to nešlo přehlédnuť a  my ostatní sme uzavírali sázky na vítěza. Tož vyhrála Jolana bo jak se zhaslo fšeci dostali počuni.
V nedělu zas vedro jak cyp a eště pak cesta dom. No jeli jsme jak s posunkú. Každý měl nápad gde jako zastavíme a tož tak to aj dopadlo. Cesta proto trvala dlúho, ale nasmýli sme sa.

Už sa fšeci moc těšíme na příští rok na ten 17tý ročník Lipeneckýho Vobra

Pro VÚVL sesmolil Dan

Video Honzy Bauma z teho lustra

…a Martinovy fotky sú tu

Fotogalerie

Category: Archiv
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Leave a Reply
Warning: Undefined variable $user_ID in /data/www/vuvl.net/www.vuvl.net/wp-content/themes/3d-realty/comments.php on line 113