Warning: Undefined variable $show_stats in /data/www/vuvl.net/www.vuvl.net/wp-content/plugins/stats/stats.php on line 1384
Author:
• Čtvrtek, 16 dubna, 2009

Tož pro uspěch jako krava – mam sesmolit ještě jakysi ten članek.  Tož tady je.  Aby se neřeklo tož jsme se několikrat aji sešli jen tak – no prostě bez tych ajroplanů.  Nevím v jakých terminach to bylo – tož to napišu všeobecně. Několikrat jsme se sešli u vyzkumnika Milana vypatrat,  jestli nezapomněl vařit. Bo kdyby zapomněl – tož to by byla letni katastrofa. Pro ty  co to nevija – tak naš vyzkumnik Dan má od dochtora předepisane jidlo co 20 min. No prostě katastrofa ho uživit. Ale naš ustav – no spiše vyzkumnik a hlavní general přes jidlo „Milan“ – to všechno vyzkumal a daří se nam to dodržovat….. ale to je zase jiny članek. Tož sešli jsme se několikrat v Odrach na ten zimni vyzkum. Zkumali jsme „kolena na pivu“ a jindy zase „jitrnice-jelita-zeli“ a ruzne jine dobroty. Všecko dopadlo fajně a vyzkumali jsme, že jsme v dobrych rukach vyzkumnika Milana.

Kromě toho soustředění s robama a vyzkumem teho Wellnesu, jsem se šešli i u nas v Bilovcu. Naš vyzkumnik Dan – měl totiž problem… nevěděl jak si ma vylaminovat ocas… vrtulniku samozřejmě. Všecko se vydařilo. Milan radil – Pavel robil a Dan to všechno shvalil bo ve finale to měl tvrde jak cyp.

Za VUVL vyzkumnik Pavel

Category: Archiv
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response

  1. No enem upřesním to laminovaní… Pavel a Milan byli zapatlaní od epoxydu a ja od buchet. Tož každá práca je důležitá a je potřeba se spravedlivě poděliť.

Leave a Reply
Warning: Undefined variable $user_ID in /data/www/vuvl.net/www.vuvl.net/wp-content/themes/3d-realty/comments.php on line 113