Warning: The magic method Gallery_Video::__wakeup() must have public visibility in /data/www/vuvl.net/www.vuvl.net/wp-content/plugins/gallery-video/video-gallery.php on line 72
 VUVL.NET » Blog Archive » Dvuplochy na Bahně 2009
Warning: Undefined variable $show_stats in /data/www/vuvl.net/www.vuvl.net/wp-content/plugins/stats/stats.php on line 1384
Author:
• Úterý, 26 května, 2009

Tož fčíl sa ale musim pochlubiť. Pravil sem mojim výzkumníkom, že akcija pod beskydama je najlepší příležitosť pro propagaciju našeho ústavu ostatním pracujícím ogarům, cérkam, chacharum, děvucham aj pražákům. No vyzkumníci schopni zkůmať gde co fšecko dorazili v plném počtě a hned začali zkůmať, ochutnávať a tak…
Tož su na ně aj tak pyšný, šak za to nic víc nedostanů.

A tedkaj  ze zápisníčka výzkumníka Pavla:

Tož bylo to tu… dluho planovana akce. Všeci připraveni akorat  jak vždy Pavel měl same komplikace. Bo zas musel v sobotu do roboty.

Přijeli sme fšeci už v patek. Někteři stavěli stany a nektěří přitahli za sebu tzv.bydlibudku…

Večer zasedl Velky chujál a jal se rokovat, jak v nejlepšim předvedeme tu našu parodiu na Malu valku. Vše sme vyrokovali a šli se dobrovolně napraskat oficialni skupině, aby nebylo jakesi nedorozuměni, bo tak trochu jsme si po dohodě poščali jejich hudbu a nouhaú (když parodia-tak se vším všudy)

Sobota začla tragicky. Pavel nastartoval auto a jal se odjiždět do prace a ftom mu cosik prdlo v autě, hle a to pružina. Všicko zachranila Jana, bo nastartovala svoju limuzinu a Pavel odjel do prace jak filmova star. Všecko dobře dopadlo bo pomoci kladiva a rozbrušovačky se podařilo v nedělu auto zpojizdnit, tož naco su ty značkove servisy?!?!?!?).

V dopoledním programu jsem předvedli našu parodiu (bez Pavla…no počkajtě!!) s velkym uspěchem a z malym fopá, které vyzkumník Dan řešil po valašsku a nakonec fšecko dobrééééé akurát teho druhého ráno děsně bolela hlava. Tož vycajchoval se i naš kolega pyroman bo kdyby ta trava na letištu nebyla tak pevně v zemi, tož by ji tak vyhodil do vzduchu. Fšeci mu děkujem za vzornu připravu. Odpoledne jsme již měli vystupení aji s Pavlem a po domluvě jsme to obohatili pro divaky. Tož chudak Pavel lital pomalu jak to šlo a robil cil a Dan s Davidem jej natvrdo sestřelovali, tož nechteří přitomni konstatovali, že to je jak když trubec nalitava na samičku  ha ha. Divakum se to všecko libilo bo ve vzduchu se sraželi ajroplany. Nejhůř na tom byla navnada, bo v sobotu večer vypada jak emental po najezdu myší smečky(skoro všecko se dolepilo, pospravovalo a cíl v nedělu zase vyletěl).

Abych nezapomněl, po třetí splněno. Milan zaletěl novy ajroplán, super.

V nedělu po vystřizlivění a rozmrznutí jsme nacvičovali rano zase útok trubců na samičku, opět jsme pobavili okolní piloty a zase museli lepit samičku, bo trubci se zdokonalili.

V nedělu při posledním boju, když už jsme věděli že je v tym dňu posledni, se trubci rozvašnili a celkově udolali samičku. Chudák Njůport byl recustitován, ale poté předevšemi mu byla poskytnuta poslední pomoc, dej letecké nebe vječnů slávu. Pavel ale již má stroj nový a vyzbrojí jej lépe a trubcům to fšecko vrati aji s urokama..

Tím to bych chtěl poděkovat všem nečlenům za vzorné lety, ktaré s náma vytrpěli a za způsobené škody se omlouváme. No a velky chujal vám domluvil v modelářském obchodě (však víte kde,nechci dělat reklamu, jsem jen zaměstnanec) slevu na vteřinové lepidlo.

Jen tak na okraj jsme za naš VUVL také předvedli v letu Helikoprteru od Dana, rychlu tryskomyš od Milana, Michal novou EPP SE.5 a sluníčko, žlutého Pittse od Pavla.

No už aby byla další akce………letu vzdar

Video od SUPa:

Category: Archiv
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses

  1. Tak jsem byl taky na Bahně i když jen jako kolegův mechanik. Akce byla super , málá válka prostě nádhera. Moc rád bych se zařadil mezi čekatele na vstup do Vašeho společenství . Stránky super.
    LETU ZDAR PŘISTÁNÍ ZVLÁŠŤ Jarda

  2. 2
    DaveSUP 

    Velevážené výzkumnictvo. Připravil jsem pro vás dvoje pohyblivé obrázky ze zkoumání na tym Bahně.Pokud bude mít administrátorský výzkumnik trochu time može je přihodit na tu ty listy.
    Zároveň žádám o kandydaturu na teho výzkumníka.
    Letu zdar SUP

    http://www.youtube.com/watch?v=PCkzXkymRNg
    http://www.youtube.com/watch?v=uQu3m_61fRY

Leave a Reply
Warning: Undefined variable $user_ID in /data/www/vuvl.net/www.vuvl.net/wp-content/themes/3d-realty/comments.php on line 113